Släktingar

Robust

Pålitlig och stabil; du kan hantera JustoCat som en oöm produkt. Den kan tappas i golvet.

Lång batteritid

Minst en dag, teoretiskt ska JustoCat kunna vara igång 4 dygn, men vi rekommenderar ändock att man laddar varje natt.

Baserad på medicinsk vetenskap

Produkten är baserad på medicinska evidenser på effekten hos personer med demens. Tester har visat att JustoCat har en lugnande effekt på personer med demens.

Vårdinrättningar

JustoCat® för välbefinnande

JustoCat® har en lugnande effekt; användarna kan bli mer harmoniska, få en stunds sysselsättning detta kan ge möjligheter till att minska medicinering.

Medel för kommunikation

JustoCat® är någonting att prata om och en stunds gemensam sysselsättning; interaktion mellan personen med demens och vårdaren kan förbättras

Utbytbart skinn, tvättbar i 40 °C
Konstruktionen av JustoCat® gör det möjligt att efterleva hygienregler på institution då JustoCat® har utbytbart skinn. Flera personer kan dela samma motorlåda men rekommendationen är att varje användare har personliga syntetiska JustCat® skinn. Det finns en plastficka som underlättar en säker hantering. 

Medicinteknisk produkt klass 1

JustoCat® är registrerad hos läkemedelsverket som medicinteknisk produkt klass 1 enligt LVFS 2003:11. ISO-koden är 04 27 18. Denna registrering underlättar hanteringen för en hjälpmedelsföreskrivare. 

Hållbar produkt

JustoCat® kan vanligen lämnas hos användaren utan särskild tillsyn. Tänk dock på att den är ett verktyg/instrument i vården – inget som ersätter personal!

JustoCat® är ett registrerat varumärke. Produkten är utvecklad och tillverkad av Robyn Robotics AB, Sverige